виза при покупке недвижимости
как самому построить дом
Menu
A+ A A-

ЕКСЕС.БГ ООД

ЕКСЕС.БГ е основана през 2009 г. в гр.Бургас като продължение на създадената през 1992г. Спектър -Марин Киров с основна дейност търговия с часовници и слънчеви очила.
Повече от 19 години ние присъстваме активно на пазара печелейки доверието на нашите клиенти и партньори с професионализъм и отговорност. Фирмата осъществява дейността си чрез чудесен екип от млади и  амбициозни хора – мениджъри, консултати, търговски представители.Широката материална база и наличности на склад ни дават възможност да реагираме бързо във всякакви ситуации
През последните 10 години компанията ни създава и разработва мрежата си от магазини в по-големите градове в България и черноморските курорти. Наши магазини има в Бургас, Варна, София, Сливен, Поморие, Китен, Приморско, к.к. Слънчев Бряг, к.к. Елените. Паралелно с това осъществяаме и дистрибуция на диоптрични рамки и слънчеви очила. Наш приоритет е да предложим най-атрактивните модели според световните тенденции, но на цени изцяло съобразени с българския стандарт на живот.  Затова през последните 3 години разработваме наша собствена линия слънчеви очила и часовници. RITAL WATCHES е запазена търговска марка на ЕКСЕС БГ.
От 2008г. компанията ни  е официален представител за България на италианската фабрика “VISARD”  лидер в производството на  висококачествени слънчеви очила и диоптрични рамки с марка EXESS.  www.exesseyewear.com
От 2010 година  сме официален вносител за България на FOCE  -   корейска фирма производител на часовници с 60-годишна традиция. www.i-foce.com
Фирмата ни е вносител на брандовете  ROMANSON и OBAKU(www.romanson.com,www.obaku.com). През последните години сме едни от най-силните дилъри на CASIO и Q&Q.
Предлаганите от нас продукти са в ниския  до среден ценови сегмент (от 20 лв.до 500лв) ,и можем да задоволим потребностите на голям процент от клиентите ни.
Инвестиционната политика на фирмата е насочена  в разширяването  на веригата  магазини покриваща територията на цялата страна и най-вече София.

Вход or Регистрация