виза при покупке недвижимости
как самому построить дом
Menu
A+ A A-

VISARD и MISTRAL в продължение на близо 30 години,е отличен партньор в производството на оптични рамки и слънчеви очила,пластмаса и метал, с производствен капацитет от около 10000 бройки на ден,резултат от използването на съвременни технологии и екип от около 150 души.Около 65% от продукцията се изнася в цял свят.
VISARD и MISTRAL създават своята марка EXESS синоним на стил,елегантност,дизайн и високо качество на изработката.Над 150 модела всяка година, отговарящи на вкусовете на клиентите от цял свят.Качеството на изработката е признато и от много световноизвестни брандове с които работят съвместно:
EMPORIO ARMANI,LOUIS VUITON,GIANFRANCO FERRE,MAUI JIM,BOTTEGA VENETA,ROBERTO CAVALLI,ALEXANDER McQUEEN,ALBERTA FERRETI,CRISTIAN DIOR.
Диоптричните рамки и слънчевите очила се предлагат в голямо разнообразие от материали-карбон,кевлар,гриламид,ацетат,богата палитра от цветове и форми.
За нея-елегантна предизвикателна визия подчертаваща стила и идентичноста на всяка жена желаеща да изглежда уникално и различно.
За него-силно подчертана мъжественост,съчетание между стил и комфорт,свободен дух и приключения.

Вход or Регистрация